17. syyskuuta 2017

Liva Loop -nilkkurit



Onko nettikauppa Klingel sinulle tuttu?
Minulle oli aivan uusi tuttavuus, kunnes nämä kengät ilmestyivät mainosbanneriin Facebook sivuni reunaan. Näihin kenkiin oli kuin kirjoitettuna, että kuuluvat osaksi minun tämän syksyn vaatekokoelmaa.

Klikkasin mainosta ja päädyin Klingel -putiikin kotisivulle. Klik-klik-klik -kengät ostoskoriin ja kassalle. Tarjolle annettu maksu vaihtoehto oli lasku - muitakin ehkä olisi ollut tarjolla, mutten edes vilkaissut niitä. 

Toimitus tapahtui Smartpostin kautta nopeasti. PAaaaketti tosin odotti postissa 2 päivää kun minkään sortin saapumisiömoitusta en puhelimeen saanut. Hoksasin paketin tulleen, kun kauppa pyysi arvostelua saamastani tuotteesta. Tarvittava postikoodikin löytyi kaupan sisälle rekisteröimästä profiilistani. Ilmeisesti missasin puhelinnumeron syöttämisen jossakin kohtaa rekisteröintiä.

Klingel toimii ilmeisesti Saksasta käsin, joten heilläkin toimii Euroopan sisällä käytyjen kauppojen periaatteen mukaan toimitus nopeasti ja helposti. Tilaussivun kieli on Suomi, joten ostotapahtuma itsessään oli helppo homma.

Kuvaa kengistä ylläni joudutte odottamaan kotvan, kenkäpari on parhaillaan suutarilla fiksattavana - ja suutari kesälomalla vielä viikon. Kengät ovat varresta sen verran napakat, että vein ne suutarin fiksaukseen mielessäni saada pieni mukavuutta lisäävä "käyntivara" varren leveyteen.

Materiaaliltaan kengät ovat ikävän rimpulat - ohutta keinonahkaa muovipohjilla. Laadusta ei tietoakaan. Ala-arvoinen ostopäätös tuotteen eettisyysnäkökulmaa miettiessä.

Ostin kengät puhtaasti ulkomäön vuoksi. Toovottavasti näillä kävelee tämän syksyn. Saattaa olla, että kengät päätyvät kuvausasusteiden joukkoon ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Hitti vai huti?

Visuaalisesti 4/5,
laadun puolesta täysi huti.
Ostokokemus ihan positiivinen.


Millaisia hutiostoksia sinun kohdallesi on sattunut? Jaa tarinasi hutiostoksesta kanssani, vertaistukea tarjolla.

Mukavaa sunnuntaita!


Rakkaudella,
Sallamari





1 kommentti:

  1. Voi harmi, että oli huonolaatuiset, just kun katsoin että OMG, pakko saada :D

    Hutiostoksia tulee ekana mieleen joku kauan, kauan sitten Halensilta tilattu mekko(?), joka oli niin ohutta ruikulakangasta, että siitä näkyi aivan kaikki läpi. Laatu oli ala-arvoinen enkä ikinä käyttänyt sitä kertaakaan, meni heti kiertoon. Silloin ei vain uskaltanut vielä palautella niitä, muutenkin on korkea kynnys palauttaa yhtään mitään vaikka koko ei menisi ihan nappiin.

    VastaaPoista