11. syyskuuta 2017

Miss Pintage 2017 -kisa


And the winner is....
Yksi kilpailn tuomareista - suloinen Wilhelmina af Fera - työn touhussa.

Viikonloppu on seikkailtu Meri-Karvian Merikievarissa uusien ystävien sekä  Pin-Up Petrolsien Miss Pintage kilpailuen merkeissä. Miss Pintage kertoo olevansa Suomen bodypositiivisin Pin Up -kilpailu joka omalta osaltaan haluaa olla bodylove rintaman eturivissä rikkoen vallitsevia kauneusihanteita. Kilpailun organisaattori BeBe La Vanille halusi luoda kilpailun, jossa tuodaan esille naiseuden monimuotoisuutta sekä ajatustta, että kauneutta ja naiseutta ei määritetä kiloina, sentteinä tai vuosina.

Omalta kohdaltani kisat olivat unelmien täyttymys, sillä palasin kisasta kotiin Miss Pintage 2017 Yleisön Suosikki -tittelin kantajana.


Tittelistään kiitollinen.
Kiitos ihanat nettiäänestäjät, kiitos loistaava yleisö!


Olen vilpittömän kiitollinen, kun sain elää lapsuuden unelman todeksi. 5 vuotiaana leikin missikisoja mummolassa, 15 vuotiaana uskoin vahvasti ääniä, jotka sanoi ettei noin pulleasta oo ikinä mitään jakoa missään missikisoissa.

Kätkin salaisen unelman sisälleni ja olen rakkaudella varjellut sitä kaikki nämä vuodet. Piti kasvaa ihmisenä ja löytää ehdoton minärakkaus. Iloisena ja itseäni tänään juuri tällaisena rakastaen sain hurmata yleisön tässä kisassa.

Usko unelmiin! Kuuntele sisäisen minäsi ääntä, olkoon se ikuisesti voimakkaampi kuin se maailman pauhu joka uskottelee ettei sinusta ole siihen tai tähän.

Kannan kiitollisena tätä nauhaa ja vien bodylove sanomaa äänekkäästi eteenpäin.


Kilpailun voittaja kaismaattinen Miss Blue Jane ei jätä ketään kylmäksi.
Olen iloinen, että Blue Janen kanssa saamme yhdessä tuoda esille, ettei karisma tai kauneus ole missään suhteessa korrellaatiossa elämän numeroiden kanssa - ikä eikä kilomäää ole este tai hidaste unelmien toteutumiselle.

Toivomme yhdessä, että saamme omalla esimerkillämme rohkaista juuri sinua toteuttamaan sinun elämäsi isoja ja pieniä unelmia! Ei haittaa vaikka joku nauraisi tai koittaa viskoa kapuloita rattaisiisi ikävien kommentien voimalla. Sinä olet omana itsenäsi arvokas, ainutlaatuinen ja ihana juuri tänään.

Live you dreams!

Parasta kilpailussa oli kuitenkin huikeat kanssakisaajat ja uudet ystävät. Voitotn lisäksi kisaeissun ehdoton kohokohta oli tilaisuus tutustua supersuloiseen Wilhelmina af Feaan, yhteen omista isoista pin up idoleistani. Wilhelmina innoittaa minua niin huumaavan kauniilla ulkomuodollaan kuin supersuloisella olemuksellaan. Olen sanomattoman kiitollinen, että maailmankaikkeus toi elämänpolkumme risteämään näissä kisoissa ensi kerran.


Edessä on vielä yhdet kilpailut, Pin-Up Finland kilpailu. Niiden kisojen jälkeen minä siirryn taka-alalle kisa-areenoiden parrasvaloista ja suuntaan uusien kokemusten myötä katseen positiivisen energian jakamiseen. Ehkä jokin kurssi, pientä BodyLove sanoman ja pin up rakkauden jakoa.

Se jää nähtäväksi.


#kiitos


Kuvista kiitos Sari Ngugi


Rakkaudella,
Sallamari


pakko lienee paljastaa, että kuvat on otettu varsinaisen palkintoseremonian jälkeen juhlinnan alettua. Palkintojen jaon aikaan oli paljon ruuhkaisempaa sekä lavalla, että sen vierustoilla. Ehdinpä vielä nakata kengätkin sivuun, joten rokkasin läpi nämä kuvat paljasjalkaisena. Ei se kauneus kengistä ole kiinni - vaikkakin kauniit kengät ovat kyllä luojansa lahja meille ihmisille ja ansaitsevat tulla nähdyiksi.

8 kommenttia:

  1. Oi, onnittelut! Oletpa kyllä nättinä näissä kuvissa, ja mun mielestä toi tumma tukka sopii oikein hyvin sekä sun naamaan että tyyliin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Mä olen tosi iloinen, että rohkenin tehdä paluun takaisin omaan tummaan hiusväriin. Tuntuu hyvälle olla tumma.

      Poista
  2. Ihanaa, ihana sinä! Lämpimät onnittelut!

    VastaaPoista
  3. Onnea! Olipa todellisia hyväntuulen kuvia. Monellakin tavalla.

    PinUp-piirit kiinnostaisivat, mutta en vain oikein tiedä mistä niitä lähtisi etsimään. Ne, joita olen netistä löytänyt ovat kovin kaupallisia. Minua ei kiinnosta olla minkään "mekkokaupan mannekiini" (koska ompelen useimmat mekkoni itse), mutta tyyli/meikkauskurssi tai vastaava tulisi tarpeeseen. Ja sen itsetunnon kohotus.
    TVjne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä edustan tyylini puolrlesta epäkaupallista lowbrow pin-upia. Toivon, että voin rohkaista sua pin-up iloitteluun mukaan kertomalla ettei mun vaatekaapista löydy yhtään "brändimekkoa". Mun omat pukeutumisidolit tekee vaatteensa pääosin itse.

      Kaavoja menneiden vuosikymmenien leikkauksilla on tarjolla pilvin pimein uustuotantona ja ihania kankaita löytyy vaikka millä mitalla.

      Hiuksiin ja meikkiin löytyy YouTuben valikoimista paljon opetusvideoita.

      Rohkeasti vasn mukaan!

      Poista